al contingut a la navegació Informació de contacte

Inauguració del Cinema Cicle Gaudí a Bellver de Cerdanya

La presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Judith Collell i del director i coguionista de cine, Ramon Térmens, inauguraran el Cicle Gaudí el diumenge 19 de setembre, a les 18h, al Teatre del Centre cívic Escoles Velles. Seguidament hi haurà la projecció de la pel·lícula "La Dona Il·legal". Entrada gratuïta.

  • Inauguració del Cinema Cicle Gaudí a Bellver de Cerdanya
  • 2021-09-19T00:00:00+02:00
  • 2021-09-19T23:59:59+02:00
  • La presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Judith Collell i del director i coguionista de cine, Ramon Térmens, inauguraran el Cicle Gaudí el diumenge 19 de setembre, a les 18h, al Teatre del Centre cívic Escoles Velles. Seguidament hi haurà la projecció de la pel·lícula "La Dona Il·legal". Entrada gratuïta.

Bellver de Cerdanya serà el primer municipi de la comarca en projectar pel·lícules del Cicle Gaudí i passar així a formar part del seu circuit de sales de cinema. Per aquest motiu, el proper diumenge 19 de setembre, a les 18h, al Teatre del Centre Cívic 'Escoles velles', comptarem amb l'assistència de la presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Judith Collell i del director i coguionista de la pel·lícula que es projectarà, 'La dona il·legal', Ramon Térmens.

Bellver formarà part d'aquest circuit gràcies a la signatura d'un conveni amb l’Acadèmia del Cinema Català per a l’adhesió al Cicle Gaudí – Circuit Estable de Cinema Català, que té per objectiu crear un hàbit de consum del nostre cinema amb una certa regularitat, amb preus ajustats i especialment allà on no hi ha sales de cinema comercials, projectant novetats de cinema català i donant visibilitat al talent i l’autoria catalana.

Projecció de 'La dona il·legal'.

En Fernando Vila (Daniel Faraldo) és un advocat d’immigració que accepta un cas aparentment senzill: evitar la deportació d’una jove kosovar, la Zita Krasniqi (Klaudia Dudová).

Tot canvia quan la noia apareix morta al CIE (Centre d’Internament d’Estrangers) i les autoritats declaren que s’ha suïcidat. En Fernando busca l’ajuda de l’única amiga de la víctima, la Juliet Okoro (Yolanda Sey), una immigrant nigeriana atrapada en una xarxa de prostitució. Mentre el Fernando prova d’esclarir els fets, troba la fèrria oposició del cap de policia Oriol Cadenas (Isak Férriz) i aviat comença a descobrir la corrupció, els abusos sexuals i els “falsos suïcidis” que tenen lloc dins del sistema de deportacions de l’Estat espanyol.

En Fernando lluitarà contra aquest sistema arriscant la seva pròpia vida.

Per conèixer més aspectes sobre aquest film també podeu visualitzar el tràiler o visitar el lloc web de Cicle Gaudí.

La següent pel·lícula serà "Les dues nits d'ahir", el diumenge 17 d'octubre, a les 18h.

VISUAL_A3_DONA_ILLEGAL_BELLVER_CERDANYA.jpg

La Dona Il·legal pretén copsar algunes de les dures vivències de les dones immigrants.
La Dona Il·legal pretén copsar algunes de les dures vivències de les dones immigrants.

Galeria d'imatges

La Dona Il·legal.jpg
Centre Cívic Escoles Velles
  • Quan 19/09/2021
  • On Centre Cívic Escoles Velles
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal