al contingut a la navegació Informació de contacte

Noves vitrines d'informació municipal al carrer

A Bellver, Bor, Baltarga, Santa Eugènia i a les cruïlles de Cortàs i de Talltendre.

Vitrines cartells 2.jpg

L’Ajuntament de Bellver ha instal·lat noves vitrines tancades per fer difusió de la informació local. Aquesta mesura pretén que les persones puguin conèixer activitats, serveis i altres informacions d’interès pel municipi consultant els cartells exposats.

Les vitrines s’han col·locat a la plaça del Portal, al carrer de Josep Zulueta amb carrer Sant Antoni; al Serrat del Pla de Tomet, al carrer de les Escoles, a la plaça de Sant Roc, a la plaça Major de Baltarga, a la plaça de Bor i a la carretera de Cortàs (a 20 metres de la rotonda). També se’n posaran a la cruïlla de Santa Eugènia amb Olià i al camí de Talltendre.

Altres sistemes de comunicació local són Instagram i Facebook  @bellveroficial, a www.bellver.org, i l’aplicació Vilaconnect (Bellver de Cerdanya).

El fet de posar els cartells en aquestes vitrines permet eliminar els cartells que es distribuïen a les botigues i la retirada dels anteriors plafons que ja estaven malmesos i que, al no estar coberts, feien que els cartells es deterioressin més ràpid.