al contingut a la navegació Informació de contacte

“Quina nit més preciosa”

El públic i Els Pets creen un clima d’alegria i connexió excepcional en una vetllada per recordar.
El públic del concert va acabar molt satisfet. / Jordi Tomàs
El públic del concert va acabar molt satisfet. / Jordi Tomàs

DIJOUS 29 JULIOL 2021

Quan passaven pocs minuts de les nou de la nit la gent va començar a accedir dins el Pavelló Municipal de Bellver. Dins el recinte tot estava preparat per acollir un esdeveniment de primera: el concert d’Els Pets. Tothom dissimulava un somriure sota la mascareta i s’esperava una nit espectacular. Cadascú al seu lloc, a la cadira que se li havia assignat, va comptar impacientment els segons que faltaven per l’inici de l’espectacle.

I va arribar el moment més esperat. El Pavelló Municipal de Bellver va quedar a les fosques mentre els músics pujaven a l’escenari. Les primeres cançons van servir per començar a escalfar el personal: els tons més melòdics i tranquils van ocupar la primera meitat de la funció.

Poc a poc van anar sonant les cançons més conegudes i els assistents es van començar a deixar anar. Al principi els gestos d’emoció eren puntuals, però es van acabar generalitzant. Al final, tan sols els més tímids paraven quiets i la resta era una autèntica festa.

Entre cançó i cançó el cantant del grup de Constantí, Lluís Gavaldà, bromejava i flirtejava amb els espectadors, fet que va crear una  molt bona sintonia. Fins i tot es va atrevir a cedir el protagonisme al públic en alguna de les melodies, i va ser aquí on realment es va veure quins eren els fans més incondicionals.

Les mostres d’afecte i agraïment cap als cantants i músics ens han arribat per totes les bandes. En un context com l’actual, qualsevol espurna d’il·lusió es valora molt més. Esperem poder gaudir aviat d’un altre moment com aquest sense oblidar l’afortunats que ens hem de sentir per haver tingut l'oportunitat de gaudir d’aquesta nit tan i tan preciosa.

Galeria d'imatges

Document Actions