al contingut a la navegació Informació de contacte

A votació les 8 propostes seleccionades dels pressupostos participatius

El termini de votació serà del 20 de febrer al 10 de març.

DIMECRES 15 FEBRER 2023

Una vegada analitzades les 47 propostes de millora pel municipi presentades en el termini establert del reglament dels pressupostos participatius, la comissió gestora va acordar seleccionar les següents 8 accions per posar a votació (veure informació al dossier adjunt): Horts socials, Ludoteca, Millores Parcs Infantils, Mobilitat elèctrica, Millorar les escales de la pujada de l’Alay  i la Torre de la Presó, Arranjar la Pleta de la Cogulera i l’Adequació del teatre del centre cívic.

Així mateix, la comissió va acordar també pressupostar les actuacions abans de passar-les a votació i executar-les per ordre de votació i fins a esgotar el pressupost dels 50.000 euros destinats a aquesta primera edició dels pressupostos participatius.

Des de la comissió es va agrair la participació de totes les persones i entitats que van presentar propostes.

Una vegada tancat el termini de les votacions el resultat de la mateixa es farà públic a través de la pàgina web de l’Ajuntament i les xarxes socials @bellveroficial.

Procés de votació

Per tal de participar en el procés de votació caldrà omplir aquest formulari (enllaç actiu del 20 de febrer al 10 de març), on es podran escollir un màxim de dues opcions. També es podrà votar presencialment a l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 9h a 14h. Per votar cal tenir més de 16 anys i estar empadronat/da a Bellver de Cerdanya. El  termini de les votacions serà del 20 de febrer al 10 de març.

Adjuntem l’acta de l’esmentada reunió, amb les propostes presentades i la valoració de la comissió gestora.

Per resoldre qualsevol dubte es pot trucar a l'Ajuntament, 973 510 016.

 

Fitxers adjunts