al contingut a la navegació Informació de contacte

Bellver projectarà cinema infantil en català un diumenge al mes

Amb Cinexic, el Projecte de circuit estable de cinema infantil català d’Omnium Cultural

DIMARTS 09 GENER 2024

La primera pel·lícula que es projectarà serà 'Ratolins i guineus', el diumenge 21 de gener a les 16h, a la Sala del teatre del Centre Cívic ‘Escoles velles’.

Ratolins i guineus. Una amistat d'un altre món. Aquest és un film sobre dos enemics mortals, la ratolina Valentina i la guineu Víctor, que es retroben al cel després de patir un malaurat accident. Però al cel han perdut els seu instint natural i s’han fet molt amics. Esperen poder seguir sent amics quan tornin a la Terra, però reneixen amb els papers canviats. Gràcies a la força de l’amistat aconseguiran allò que semblava impossible.

La pel·lícula és de Denisa Abrhámová, Jan Bubeníček i està recomanada a partir de 5 anys. És en català i dura 86 minuts.

Cinexic és un programa d’impuls del cinema infantil en català d’Omnium Cultural. Té com a objectiu crear un circuit de sales arreu del territori amb una programació estable de pel·lícules infantils en català per tota la família. Amb CineXic, cada mes porten el cinema infantil en català als municipis i permeten gaudir d’una nova experiència a les diferents sales. El preu de l’entrada a Bellver serà de 2 euros i pagaran totes les persones a partir de 5 anys.

Aquesta opció de cinema infantil s’afegeix a la programació de Cinema del Cicle Gaudí que es fa a Bellver per tercer any consecutiu i que projecta pel·lícules de primer nivell també un diumenge al mes.