al contingut a la navegació Informació de contacte

Bona participació a les festes i activitats d'estiu

Festes del Riu de Santa Maria, Sant Roc, Baltarga, Talltendre i Ordèn, presentacions de llibres i les visites guiades al Sequer i al nucli antic amb el Cirera i l'Agràs

DILLUNS 04 SETEMBRE 2023

La Festa Major del Riu de Santa Maria va comptar amb un concert i el tradicional rom cremat i coca per als assistents. La festa de Sant Roc va estar protagonitzada per l'actuació del grup Virivirom i es va haver de celebrar al poliesportiu a causa de la pluja. Al finalitzar l'espectacle, es va oferir xocolata desfeta amb coca per a la mainada.

Els nuclis de Talletendre i Ordèn i Baltarga van celebrar les festes d'estiu amb molt bona participació de públic. Entre els actes programats destacaven la música i els menjars populars.

A banda, la Sala Pirineus del Centre Cívic va acollir la presentació de tres llibres: Cerdanya, camins de natura, de Núria Boltà Vilaró; Més sentiments amagats de la gent de Cerdanya, de Gabriel Lupiáñez López i Mercè Bastida Montaner; i La seducció del canvi, de Xavier Muñoz Puiggros.

Les visites guiades al Sequer i al nucli antic, amb el Cirera i l'Agràs, també van comptar amb gran assistència de públic interessat en el patrimoni arquitectònic i cultural de Bellver.

Festa d'estiu de Baltarga

Presentació del Llibre de Xavier Muñoz Puiggros