al contingut a la navegació Informació de contacte

Compromís per obrir un punt de Globallleida a Bellver de Cerdanya

Es una acció per potenciar l’economia del territori.

DIMARTS 09 ABRIL 2024

El Patronat de Promoció Econòmica i l’Ajuntament de Bellver de Cerdanya s’han compromès a crear, amb la col·laboració del Consell Comarcal de Cerdanya, un nou Punt d’Atenció Globalleida que doni servei a l’economia de la comarca.

La Diputació i l’Ajuntament comparteixen la necessitat de disposar d’un espai per atendre les necessitats dels nous emprenedors i empresaris de la Cerdanya, així com de disposar de la cartera de serveis que el Patronat de Promoció Econòmica posa a l’abast a través dels Punts d’Atenció Globalleida.  Actualment ja s’han desplegat un total de 14 Punts d’Atenció Globalleida a 12 comarques de la demarcació.

Aquest va ser el motiu de la reunió que van mantenir a l’Ajuntament de Bellver el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú i el coordinador general de la Diputació de Lleida, Ferran de Noguera, acompanyats del director Ramon Boixadera, amb l’alcaldessa de Bellver de Cerdanya, Laia Serra, el regidor d’Urbanisme i Via Pública, Josep Maria Roig i el regidor de Muntanya i Medi ambient, Joaquim Romero, i la Coordinadora Territorial del departament a l'Alt Pirineu i l'Aran, Núria Fontanet.