al contingut a la navegació Informació de contacte

Dues places per a estudiants en pràctiques

A través del programa Odisseu Jove, s'ha demanat una plaça a la llar d'infants i una altra de suport administratiu

DILLUNS 28 MARÇ 2022

L'Ajuntament de Bellver ha demanat dues places per a estudiants en pràctiques a través del programa Odisseu Jove, una de suport administratiu, turisme i comunicació, i una altra a la llar d'infants.
Aquí trobareu tota la informació.

La convocatòria d’Ajuts del Pràcticum Odisseu va adreçada a estudiants matriculats en estudis oficials de grau o màster d’una universitat inclosa dins del sistema universitari de Catalunya. En el cas dels estudiants de grau, cal haver superat un mínim del 50% dels crèdits en el moment de presentar la candidatura.

L’estudiant també ha de complir els requisits específics que l’empresa i/o institució ofertant especifiqui a l’oferta de pràctiques a la qual es vol presentar candidatura, així com els requeriments que fixi la seva universitat en matèria de pràctiques.

D’altra banda, l’estudiant no pot haver tingut relació laboral contractual prèvia amb l’empresa i/o institució que ofereix les pràctiques, excepte en aquells casos en què l’experiència laboral prèvia hagi estat per fer tasques totalment diferents de les que es realitzaran a les pràctiques.

Finalment, l’estudiant ha de ser seleccionat per l’empresa o institució interessada en el període establert.