al contingut a la navegació Informació de contacte

El pressupost participatiu del 2023 es destinarà als tres projectes seleccionats

La comissió gestora decideix dur a terme la col·locació d’un gimnàs exterior, la col·locació de Plafons informatius amb fotografies antigues a Éller i la reordenació de la biblioteca municipal amb espai de ludoteca.

DILLUNS 22 GENER 2024

La reunió de la Comissió Gestora del Procés dels Pressupostos Participatius de Bellver de Cerdanya va validar el resultat de les votacions presentades, acordant tirar endavant les tres propostes presentades, donat el cost previst per a les tres actuacions i el número de vots.

 

Donat que no s’ha arribat al número de votacions mínimes establertes al Reglament, els membres de la comissió gestora van decidir que, vist que el cost de les propostes que van resultar escollides per a ser votades, no superava el 50.000,00 euros previstos pels pressupostos participatius, es duran a terme les tres propostes: La col·locació d’un gimnàs exterior; La col·locació de plaques a Éller; la reordenació de la biblioteca municipal amb espai de ludoteca.

 

 

El total d’empadronats al municipi amb capacitat de vot (majors de 16 anys) eren 1978 persones.   El mínim establert del 15% respecte el padró de referència, seria per tant 296 vots del quals únicament se n’han presentat 137.