al contingut a la navegació Informació de contacte

Els Sírex fan vibrar els veïns i veïnes de Bellver

El grup de rock interpreta les seves cançons més icòniques amb un repertori obert al públic
El Pavelló Municipal de Bellver es va omplir per rebre el grup de rock barceloní.
El Pavelló Municipal de Bellver es va omplir per rebre el grup de rock barceloní.

DIMARTS 31 AGOST 2021

La nit del dissabte 28 es recordarà durant molt temps. Els assistents més previsors ja feien cua abans de l’obertura de portes per poder aconseguir un bon seient. Poc a poc les cadires es van anar omplint fins que, de forma puntual, els llums es van apagar a les deu en punt.

Antoni Miquel Cerveró, també conegut com a Leslie, va posar veu als ritmes de la guitarra, el baix, el saxo i la bateria.  Les coreografies dels integrants, senzilles però animades, dinamitzaven tot el Pavelló Municipal de Bellver de Cerdanya. Leslie es dirigia a la “Bombonera de Bellver” de forma viva i diligent, deixant entreveure que la seva llarga experiència damunt els escenaris no els havia passat factura.

Segons reconeixien ells mateixos, Els Sírex són el grup en actiu més antic de tots, fins i tot per davant de grans icones com els “The Rolling Stones”. De fet, el vocal, juntament amb el baixista Guillermo Rodríguez i el guitarrista Josep Fontseré (Pepe), porten més de seixanta anys damunt les tarimes. I tot, com afirma Leslie, per amor a la música.

Encara que els seus balls hagin perdut aquell punt de joventut, la banda segueix reflectint la sintonia que tenen entre ells i, sobretot, l’actitud i l’energia d’aquells joves que van començar a tocar a la dècada dels seixanta a les sales més modestes del país.

Perquè, com tot a la vida, només és qüestió de tenir-ne ganes.

Galeria d'imatges

Document Actions