al contingut a la navegació Informació de contacte

Fem un Sant Joan diferent!

Ens adaptem a la nova situació! Per poder fer una foguera cal sol.licitar autorització.

DILLUNS 15 JUNY 2020

Aquest any ens trobem immersos en una situació diferent ¡·nova degut a la COVID-19, que ha fet que haguem d'adaptar i canviar esdeveniments i activitats i formes de fer i organitzar actes culturals, esportius, de lleure... Ara som a les portes de Sant Joan, una festa molt arrelada a Catalunya i que té significació específica perquè és el tret de sortida del solstici d'estiu i de gaudir  de les activitats a l'aire lliure.

En quant a les fogueres a l'aire lliure, caldrà sol.licitar un permís a l'Ajuntament, a través de la instància que trobareu a la pàgina web www.bellver.org. Aquesta instància ha d'incloure les dades personals i de contacte de la persona sol.licitant i indicar les coordenades del lloc on es vol posar la foguera. Una vegada omplerta, la instància caldrà enviar-la a cultura@bellver.org abans del divendres, 19 de juny.

Davant  d'aquesta situació, la Direcció General de Protecció Civil, conjuntament amb els representants del món municipal, de la cultura i de la pirotècnia, ha proposat  una  reorientació de la campanya de Revetlla de Sant Joan per poder-la fer amb la màxima seguretat en el context de la COVID-19. Aquesta proposta té el vistiplau del Comitè Tècnic  del PROCICAT per malalties emergents.

La campanya es fonamenta en els continguts i missatges següents:

  • Promocionar un Sant Joan de caire familiar i amb grups reduïts, adequat  als grups socials permesos en cada fase: en fase 1, màxim 1O persones; en fase 2, màxim 15 i en fase 3, màxim 20 (el límit no s'aplica a persones que conviuen al  mateix domicili).
  • Fem festa amb infants i adolescents, porten molts dies tancats i podem passar una bona estona amb la família i els amics propers. Gaudim d'una  festa de Sant Joan  amb els nostres, i llencem alguns petards, que tant agraden els infants i adolescents, però fem-ho de forma segura amb les màximes precaucions.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges