al contingut a la navegació Informació de contacte

Festa Major de Sant Antoni, del 10 al 13 de juny

Us desitgem bona Festa Major!!!

DIMECRES 01 JUNY 2022

La Festa Major de Sant Antoni 2022 oferirà activitats per a tots els públics, concerts, balls, sardanes i màgia, entre d’altres. A més a més, hi haurà les atraccions i paradetes.

Els actes començaran el divendres a les 23.30h amb el concert de les formacions Doctor Prats, que presentarà el seu quart disc ‘Pel cantó bo’, Sense Sal, formació que ha anunciat que aquest estiu fa la seva darrera gira, i MonDJ, tancant la festa.

Pel dissabte, a les 12h la canalla podrà gaudir amb la música de Lali Begood, i ja per la tarda, començarà la música d’orquestra amb el concert de la Metropol, a les 19h. La mateixa orquestra oferirà el ball de nit, a les 22.30h, seguits pel grup de versions All Covers, a la una, i amb Dj Bacardit a partir de les 02.30h.

Diumenge, 12 de juny, durant el matí, de les 10 a les 14h estarà oberta l’exposició estable ‘Bellovidere’, a Talló. I, a la tarda, a les 18h, tindrem una cita amb la màgia del gran Mag Lari, al pavelló poliesportiu.

El dia de Sant Antoni, 13 de juny, es començarà amb la tradicional Missa Solemne i l’ofrena a la Mare de Déu a l’església de Santa Maria de Talló. Seguidament, s’oferirà un vermut popular i les sardanes, a Talló mateix.

A les 18h, el poliesportiu acollirà el concert ball de l’Orquestra Maravella.

Us desitgem bona Festa Major!!!

 

Fitxers adjunts