al contingut a la navegació Informació de contacte

Informació ajuts econòmics a la restauració

L’Ajuntament de Bellver de Cerdanya ha fet públiques les bases per a la concessió dels ajuts a la restauració per fer front als efectes econòmics provocats per la Covid-19.

DILLUNS 08 FEBRER 2021

Ajuts per despesa en establiments i serveis del municipi

Per una banda, es  donarà suport a la despesa de l’activitat que es faci per reiniciar l’activitat i que es destini a l’adquisició de productes per al negoci destinats a subministraments de tot tipus adquirits a la mateixa població de Bellver. L'import atorgat serà de 300.-€ com a màxim a distribuir en dos terminis.

Promoció directa en menús i menjar per emportar

D’altra banda, es concediran ajuts per promocionar la venda de menús per part dels establiments de restauració i hostaleria a qualsevol persona que ho sol·liciti, tant sigui per servir en el mateix local com per emportar. La quantia de la promoció atorgada serà de 5,00.-€/menú diari servit.

L’establiment que s’adhereixi a la campanya situarà en lloc visible de l’establiment un cartell on s’indicarà l’adhesió a aquesta campanya.

Els establiments interessats en acollir-se a aquestes campanyes han de consultar les bases i poden adreçar-se a l’Ajuntament per informar-se i tramitar la sol·licitud.

Fitxers adjunts

Document Actions