al contingut a la navegació Informació de contacte

Inversió de 168.000 euros en la renovació del paviment de vials

La millora afectarà a carres del nucli urbà de Bellver, de Bor i de Talló.

DIJOUS 14 OCTUBRE 2021

L'Ajuntament de Bellver de Cerdanya té previst pavimentar diversos carrers de Bellver de Cerdanya i dels nuclis de Bor i Talló, amb l’objectiu de resoldre el seu deteriorament, provocat principalment pels anys, per les inclemències meteorològiques i pels canvis de temperatura propis del clima de muntanya.

Els carrers que s’arreglaran a Bellver són Sant Antoni, Francesc Macià, Sant Roc, Batllia, Nuno Sanç i part del Camí Reial. Al nucli de Bor, també es renovarà l’asfalt del carrer de Sant Marcel, que dona accés a la zona del Serrat i el del costat, ja que tot i que s’havien fet algunes actuacions d'asfaltat a la zona, aquest tram havia quedat pendent.

A més a més, també s’asfaltaran la plaça de la Font i el Camí de l'Ingla des de Talló fins a Santa Magdalena. Aquesta carretera és l’únic accés rodat i pavimentat que porta al nucli de Santa Magdalena, a la zona de Coborriu i Vilella, a la Vall de l’Ingla, als dipòsit d’aigua potable dels nuclis de Bellver, Talló, Riu de Santa Maria, Polígon Industrial. I la carretera que va des de la N-260 fins a Ordèn i Talltendre, l’únic accés rodat pavimentat que porta a aquests nuclis de població i està molt deteriorat.

El pressupost estimat de la intervenció és 140.332,44 euros, IVA inclòs, i serà finançat per l’Ajuntament de Bellver de Cerdanya.

Asfaltat del nou aparcament del Parc Central

L’Ajuntament asfaltarà el nou aparcament per a 67 places ubicat entre la plaça Sant Roc, carrer de Francesc Macià, de Sant Antoni, així com els voltants del parc Central. L’aparcament amb accés des de la plaça Sant Roc i des del Carrer Josep Zulueta, es va obrir el passat agost, junt amb les noves 8 places de la plaça del Castell. El pressupost de l’obra és de 27.900 euros, IVA inclòs.