al contingut a la navegació Informació de contacte

La companyia de circ Eia porta el seu espectacle ‘Espera’ a Bellver de Cerdanya

El proper dissabte, 4 de desembre, a les 18h, la companyia de circ Eia oferirà el seu espectacle ‘Espera’, al Pavelló poliesportiu de Bellver de Cerdanya. L’entrada, amb aforament limitat, serà gratuïta i no cal reserva.

DIMECRES 01 DESEMBRE 2021

Segons explica la companyia, Espera és un espectacle de circ participatiu on el públic es veu convidat, d'una manera sensible i molt subtil, a viure de prop les acrobàcies que tenen lloc en escena. Quan el límit entre l'escenari i el públic desapareix, l'espectacle es converteix en una ocasió per compartir una experiència col·lectiva, on ens mirem a la cara amb desconeguts i ens escoltem amb els cossos. En una atmosfera que ens transporta a un lloc fora del temps, fet de gestos simples, els acròbates es converteixen en artesans del moviment i apareixen paisatges perduts, plens de gestos humans i trobades sinceres.

 ‘Espera’ ha guanyat el Premi al millor espectacle al Festival TAC de Valladolid 2021 i va rebre el Premi de la Crítica 2017 al Millor espectacle de carrer.

 Aquest serà el darrer espectacle de l’any inclòs en el Pla d’Impuls al Circ, del qual forma part Bellver de Cerdanya. Gràcies a aquest Pla, hem pogut gaudir al municipi del Taller de Circ de Maria Grau, El Metre, de Jam, Cafuné, de la companyia Du’K’To i Los Galindos, amb Mort de Riure.

 El Pla d’Impuls del Circ 2019-2022 és una iniciativa del Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). El Pla consta d’onze mesures finançades pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb aportacions específiques de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Ramon Llull. Compta amb la col·laboració del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, L’Ateneu Popular 9Barris, La Central del Circ, La Vela de L’Estruch, la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (XECC) i Nilak, i la participació de diversos municipis, entitats i equipaments de Catalunya. El Pla d’Impuls del Circ té com a objectiu principal crear un escenari d’oportunitats per a la promoció i difusió del circ en la vida cultural, social i econòmica del país i més enllà de les nostres fronteres.

 

 

Durant tot l'espectacle caldrà mantenir les mesures de prevenció de la Covid-19.