al contingut a la navegació Informació de contacte

La fada de les dents, a la Biblioteca

És una activitat adreçada als infants de l'escola

DIJOUS 09 JUNY 2022

La Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC) han iniciat per tercer any el programa La Fada de les dents per a la promoció de l’educació en salut bucodental a través de la lectura i les biblioteques.

S’han seleccionat un total de vint biblioteques públiques de tot el territori, entre elles la de Bellver de Cerdanya, per a realitzar una lectura teatralitzada del llibre La veritable història de la fada de les dents, escrit per l’odontòleg i escriptor Albert Juvany i il·lustrat per Elena Frauca.

Aquesta activitat ha estat dissenyada exclusivament per la companyia Mai Tant teatre per aquest projecte. Juntament amb aquesta activitat, un odontòleg/a realitzarà un taller que donarà a conèixer la importància de la salut oral i els bons hàbits de salut bucodental als nens i nenes assistents. S’obsequiarà a tots els infants assistents amb un exemplar del llibre.

Des de la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya es vol donar suport a les biblioteques públiques en les seves estratègies d’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i concretament en relació a la millora del benestar i prevenció de la salut de tota la ciutadania de l’objectiu 3 de l’Agenda 2030: Garantir una vida sana i promoure el benestar per a totes les persones a totes les edats.

L'activitat es durà a terme dijous 16 de juny al matí.