al contingut a la navegació Informació de contacte

La Fira de Sant Llorenç reuneix els millors productes alimentaris del Pirineu

La trenta-novena edició del mercat omple el Parc Central de Bellver de carpes en un dia radiant
El formatge ofereix un ventall de textures i sabors molt ampli.
El formatge ofereix un ventall de textures i sabors molt ampli.

DIMECRES 11 AGOST 2021

Cada 10 d’agost Bellver de Cerdanya s’omple d’unes aromes ben singulars. Les olors de formatges, embotits, melmelades o garrapinyades s’instal·len durant unes hores per tota la Batllia.

Enguany, de la mateixa manera que l’any anterior, la Fira s’ha ubicat al Parc Central, per tal de gaudir d’un espai més ample i obert. A quarts de nou del matí els firaires han començat a muntar els seus expositors.

Els veïns més primerencs s’apropaven per fer una primera ullada mentre sortien a fer un passeig matiner. Poc a poc tot anava prenent forma fins que, a les deu, s’ha donat el tret de sortida al mercat de Sant Llorenç.

L’espectacle de circ i dansa “CiA. Du’K’tO” ha mostrat la tendresa d’una relació sentimental amb els seus moments complicats, però amb una forta connexió entre els dos personatges. L’evolució de la parella, a través de carícies, gestos i acrobàcies, ha permès gaudir d’una funció profunda, íntima i sincera.

Paral·lelament, es començaven a fer les primeres cues per aconseguir els millors productes alimentaris dels Pirineus. Els assistents podien fer degustació dels articles exposats, en un tast que els acabava de convèncer per endur-se les peces que havien assaborit.

A la tarda, quan passaven pocs minuts de les set, els Xiula han pujat a l’escenari. El grup de música infantil he fet gaudir la canalla d’un concert d’allò més animat. A més a més, per fer la calor una mica més suportable, alguns components del grup han ruixat amb aigua els espectadors. Amb aquest fet, s’ha refrescat el càlid ambient i s’ha excitat encara més als petits de la família.

Tot plegat per arrodonir una jornada molt completa. Esperem tornar-vos a veure l’any vinent!

Recordeu seguir-nos a les nostres xarxes socials per assabentar-vos de tot!

Galeria d'imatges

Document Actions