al contingut a la navegació Informació de contacte

La millora de la Pujada de Joan Alay i de la Torre de la presó és el projecte més votat dels pressupostos participatius

La proposta escollida té un pressupost de 50.000 euros.

DIVENDRES 31 MARÇ 2023

El projecte que ha obtingut més vots en la votació dels primers pressupostos participatius de Bellver de Cerdanya ha estat el de: La Torre de la Presó i la Pujada de Joan Alay. Aquesta proposta ha estat la més votada, amb un 23% dels vots, seguida dels Parc Infantils, amb un 18,3% vots. La votació de les diferents propostes van representar un total de 356 vots.

El projecte de la Torre de la Presó i Pujada de Joan Alay destacava que aquest indret és una de les entrades més boniques i que atrau molts visitants del nucli antic. Aquesta pujada, necessita una millora per què la gent pugui pujar bé per les escales. També es proposava restaurar la Torre de la presó i així tenir un motiu més per visitar i gaudir del nucli antic de Bellver. La proposta escollida té un pressupost de 50.000 euros.

En aquesta edició, es van presentar un total de 47 propostes de millora pel municipi, de les quals la comissió gestoria va acordar seleccionar-ne 8 per posar a votació: Horts socials, Ludoteca, Millores Parcs Infantils, Mobilitat elèctrica, Millorar les escales de la pujada de l’Alay  i la Torre de la Presó, Arranjar la Pleta de la Cogulera i l’Adequació del teatre del centre cívic.

Fitxers adjunts