al contingut a la navegació Informació de contacte

Millores al carrer Catalunya amb l’ampliació de voreres i la renovació del paviment

El carrer passarà a ser de sentit únic en direcció al Portal.

DIVENDRES 29 SETEMBRE 2023

L’Ajuntament de Bellver de Cerdanya ha iniciat les obres de remodelació del carrer Catalunya i d’un tram del Camí Ral entre Nuno Sanç i el mateix carrer Catalunya. L’actuació consisteix en l’ampliació de les voreres dels esmentats carrers, que en alguns punts arribaran als 2 metres d’amplada. Un altra actuació que millorarà l’espai destinat als vianants serà l’ampliació dels xamfrans. També es renovarà el paviment, retirant les llambordes actuals.

La realització de les obres s’aprofitarà per executar la reposició de la xarxa de clavegueram i pluvial, així com la substitució de la canonada de l’aigua (actualment de fibrociment) i la col·locació de noves escomeses.

Les obres s’han plantejat en tres fases per tal de minimitzar les molèsties tant al veïnat com als establiments de la zona i a la població en general. Per aquest motiu, hi ha marcats recorreguts alternatius pel pas de vehicles durant les diferents fases de l’obra i es restringeixen zones d’aparcament per facilitar la mobilitat. El pressupost total de les obres és de 122.064,80 euros i està previst que finalitzin a finals de novembre.

Fitxers adjunts