al contingut a la navegació Informació de contacte

Suspensió del Festival Trama 2020

Enguany s'havia de celebrar la 8a edició

DIMARTS 30 JUNY 2020

Lamentem profundament haver de comunicar que queda suspesa la 8a edició del Festival Trama de Bellver de Cerdanya a causa de la crisi sanitària que estem vivint.

Ha estat una decisió difícil, presa després d’estudiar les diferents opcions i de veure la impossibilitat de celebrar el Festival Trama, Mostra de música de les muntanyes d’Europa, tal i com  l’entenem des de l’organització. Espais emblemàtics com el pati de Ca les Monges, la Fou de Bor o les esglésies romàniques on es programaven concerts de l’Entramat, fan difícil evitar la proximitat entre músics i entre el propi públic, la sala del Teatre hauria de reduir la seva capacitat i tampoc es podrien fer les danses col·lectives ni els tallers, ni omplir la plaça Major amb els concerts més multitudinaris.

Davant la situació actual, la nostra principal preocupació és garantir la seguretat i el benestar tant del públic com dels intèrprets, pel que hem pres aquesta difícil decisió.

El Festival Trama està organitzat per l’Ajuntament de Bellver de Cerdanya, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, la Diputació de Lleida i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Ens retrobem al Trama 2021.