al contingut a la navegació Informació de contacte

Un setembre ple d’activitats!

Festes Majors, Diada, cinema i pedalada popular!

DIJOUS 08 SETEMBRE 2022

Aquest setembre de 2022, la pistonada de sortida serà amb la Festa Major de Bor amb activitats per a totes les edats, del 9 al 12 i amb el tradicional Aplec de la Fou de Bor. A més a més, durant el període de dies que se celebrarà la Festa Major de Bor, tindrem la Diada Nacional de Catalunya, l'11 de setembre! En aquest dia assenyalat, es recupera l’esmorzar popular al Pla del Codolet i el rom cremat de les Havaneres.

I El dia 16 de setembre s'inicia la Setmana Europea de la Mobilitat del 2022, a la que l’Ajuntament s’ha adherit organitzant una Pedalada popular, el diumenge 18 de setembre, amb inici a les 10 h a l'Oficina de Turisme de Talló (inscripcions a www.esportsbellver.org).

Durant aquests dies també se celebrarà la Festa Major de Baltarga, dissabte 17 i diumenge 18, amb un programa ple de propostes interessants.

El mateix diumenge, a les 18h, reprendrem les projeccions del Cicle Gaudí a la Sala del Teatre del Centre Cívic, amb la pel·lícula Escape Room, protagonitzada per Joel Joan.

I per donar-l’hi encara més diversió a aquest mes de setembre, d’afegitó tenim la Festa Major de Pi, el cap de setmana del 23 i el 24.

Trobareu més informació dels esdeveniments que es duran a terme en el nostre municipi a l'agenda i @bellveroficial.

I si voleu rebre les novetats directament al mòbil podeu descarregar-vos l’App Vilaconnect i seleccionar el municipi de Bellver de Cerdanya.

 

A gaudir!

Galeria d'imatges