al contingut a la navegació Informació de contacte

Visita del conseller de Territori, Juli Fernàndez, al municipi

Entre les peticions al conseller cal destacar la de maquinària llevaneus

DIMECRES 21 DESEMBRE 2022

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, va visitar Bellver per conèixer de primera mà les necessitats del municipi i va aprofitar per acostar-se als actes de celebració de la marató i passejar pel poble.
Entre les peticions al conseller cal destacar la de maquinària llevaneus, forfaits gratüits per als infants i joves de la comarca, ajudes per arranjar vials i camins i millores en infraestructures del terme municipal en general.
El conseller va ser rebut per l'alcaldessa de Bellver, Laia Serra. També els acompanyava, Roser Bombardó Bagaria, directora general de Polítiques de Muntanya i Josep Castells, delegat territorial de l'Alt Pirineu i Aran.

May be an image of 7 persones, people standing i a l'exteriorMay be an image of 5 persones, people standing i a l'exteriorMay be an image of 5 persones, people standing i a l'exteriorMay be an image of 7 persones i InteriorMay be an image of 6 persones, people standing, footwear i a l'exteriorMay be an image of 3 persones, people standing i a l'exterior