al contingut a la navegació Informació de contacte

Cal Travesseres - Taller Municipal d'Arts i Oficis

Cal Travesseres - Taller Municipal d'Arts i Oficis
Adreça: Pl. del Castell, núm.3 25720 – Bellver de Cerdanya

EL TALLER D’ARTS I OFICIS DE CAL TRAVESSERES

El taller d'arts i oficis de Cal Travesseres és un projecte cultural de nova creació en el poble de Bellver de Cerdanya.

És un projecte educatiu destinat a l'aprenentatge integral de les arts plàstiques i a la recuperació d'oficis. Aquest taller pretén donar resposta a les inquietuds, necessitats i tendències culturals que es generin en el nostre municipi.

Volem que sigui un dinamitzador cultural on la recerca a través de diferents àmbits artístics, proporcioni una altra manera de relacionar-se més a prop de l'emoció, dels sentits, de l'experiència creativa i de l'expressió.

L'educació artística com aprenentatge il·limitat ens fa la ment més oberta i creativa és a dir més original i més capaç.

Ens ajuda a comunicar-nos, ens transmet el gust i la capacitat d’emocionar, ens ensenya a valorar la seva aportació dins la història, ens desperta i provoca canvis en la forma de mirar i percebre l'art, i també és un espai d’identificació i encontre amb un mateix.

El Taller d'Arts i Oficis oferirà un espai de creativitat tant per petits com per grans, és un projecte que vol fer participar a tothom que ho desitgi de l'experiència revolucionària de la creació. I així desenvolupar també un espai de diàleg, de tolerància, de relacions humanes i d'educació per la convivència.

El Taller d'Arts i Oficis oferirà cursos, tallers, monogràfics, xerrades, fires, exposicions, accions, instal.lacions diverses.... i tot allò que vagi sorgint.

Des del Taller us animem a participar i fer créixer aquest nou projecte i espai enriquidor per tothom i pel municipi!!!

Tour virtual

logo cal logo ayto Bellver Logo consell comarcal Logo turisme Cerdanya Logo Generalitat Logo Unio Europea

  • Equipaments

Document Actions