al contingut a la navegació Informació de contacte

Fira Ramadera

Cada any, es celebra a Bellver de Cerdanya, la Fira Ramadera, una fira molt arrelada a les comarques del Pirineu català.

Se celebra del el cap de setmana més proper a l'11 d’octubre a la zona del carrer de les Escoles. Els ramaders de la comarca porten el seu bestiar a la fira, vaques de la raça Bruna dels Pirineus i frisones en el sector boví i cavalls hispano-bretons i de sella.

Des de l’ajuntament i les entitats organitzadores es prepara un programa d’actes on destaca el concurs morfològic de Raça Bruna, el concurs de Raça frisona i de bestiar equí, amb la seva entrega de premis. També es compta amb activitats per als més petits, un dinar popular al pavelló i demostracions o espectacles relacionats amb la fira.

La fira està organitzada per l’Ajuntament de Bellver de Cerdanya, l’oficina comarcal del Departament d’Agricultura, l’Associació Ramadera Serra del Cadí, el col·lectiu de Joves Pagesos de Bellver i la Batllia, l’Associació de la Raça Bruna dels Pirineus i l’Associació de Dones del Món Rural Cerdà.

Fira Ramadera

Document Actions